Over VéloPower

 

 

Fact-based wielertraining

In mijn dagelijks werk als Customer Intelligence Analyst ben ik veel bezig met analyses, statistiek, datamining, etc. Hieruit haal ik inzichten die vervolgens weer gebruikt worden in de besluitvorming binnen een Marketing afdeling. Mijn passie is 'dingen meetbaar maken' en om te sturen op basis van feiten: fact-based sturing. Mijn enthousiasme voor de wielersport -waar steeds meer data beschikbaar komt om fact-based te kunnen trainen- heeft mij doen besluiten om VéloPower te beginnen.

 

Mijn drijfveer is om samen met renners 'eruit te halen wat er in zit' gelet op diverse aspecten die een rol spelen in je dagelijkse leven: Jouw persoonlijke situatie en doelstellingen staan centraal. Om die doelstellingen te kunnen realiseren, maak ik gebruik van mijn analyse capaciteit en interesse door het analyseren van je trainingsgegevens en deze om te zetten in een optimaal trainingsadvies.

 

Ik spreek de 'taal van de renner' door mijn eigen praktische ervaring (als jeugdrenner en huidig amateurrenner / deelname aan enkele cyclosportieve tochten). Ook heb ik een natuurlijke nieuwsgierigheid om op wetenschappelijk gebied (trainings)ontwikkelingen te volgen en deze inzichten –waar relevant- te vertalen naar de individuele renner.