Trainingspakketten

 

 

Fact-based wielertraining

''You need to stay dedicated to your dream. The real cyclist is a person who after a bad race on Sunday wakes up on Monday and is ready to go out on the bike to train to get better'' - Rubens Bertogliati

 

Hieronder vind je een overzicht van de VéloPower trainingspakketten:

 

VéloPower Debut

Dit is HET introductiepakket op het gebied van trainen met een vermogensmeter. De duur van deze introductieperiode is drie maanden. Hierbij doen we 2 metingen; 1 bij aanvang en 1 na drie maanden. Tussendoor train je op een trainingsschema wat is opgesteld n.a.v. de 1ste meting.

 

Voordelen:

1) Vóór (mogelijke) aanschaf van een vermogensmeter kan je evalueren of trainen/racen met een vermogensmeter iets voor jou is

2) Ook als je besluit geen vermogensmeter aan te schaffen, zal je door gericht te trainen progressie hebben gemaakt

 

Prijs incl. huur Powertap achterwiel* €160


VéloPower Elite

Intake gesprek, Trainingschema wordt maandelijks vastgesteld, 2x per maand (telefonisch) contact, onbeperkt e-mail/whatsapp contact, 1x per maand mogelijkheid tot bijstelling schema. Trainingsvoortgang is voor de renner te volgen via de VéloPower Today's Plan mobile app.


Prijs: €20 intakegesprek (eenmalig voor de opzet van je programma). Er wordt gebruik gemaakt van VeloPower Today's Plan. Een Premium abonnement is inbegrepen in de prijs. Afhankelijk van de duur van de begeleiding is de prijs:

 

 

3 maanden:   €34

6 maanden:   €33

12 maanden: €32

 

VéloPower Pro

Intake gesprek, Trainingschema wordt wekelijks vastgesteld, 4x per maand (telefonisch) contact, onbeperkt e-mail/whatsapp contact. Trainingsvoortgang is voor de renner te volgen via de VéloPower Today's Plan mobile app.

 

Prijs: €20 intakegesprek (eenmalig voor de opzet van je programma). Er wordt gebruik gemaakt van VéloPower Today's Plan. Een Premium abonnement is inbegrepen in de prijs. Afhankelijk van de duur van de begeleiding is de prijs:

 

3 maanden:   €37

6 maanden:   €36

12 maanden: €35

 

Elk van de pakketten bevat op dagbasis type en de inhoud van de training. Alle pakketten bevatten testmetingen, zodat je op de juiste intensiteit blijft trainen. De paketten verschillen met name in de intensiteit van contact en bijstelling. Voor het proces zie Trainingsbegeleiding.

 

Prijsbepaling van VéloPower Elite en Pro is op basis van gebruik van je eigen vermogensmeter. Indien je naast dit trainingspakket ook een Powertap achterwiel wil huren vraag dan naar de pakketprijs.

 

*Incl. een Powertap Joule GPS fietscomputer als je zelf geen ANT+ fietscomputer hebt